Let it Grow sluit activiteiten af

  Donderdag 22 maart heeft Let it Grow het tweede Incubatie Programma feestelijk afgesloten. Dit was ook tevens het afscheid van het innovatieplatform. Royal FloraHolland heeft besloten hier niet meer in te gaan investeren.

  De afgelopen jaren vijf maanden heeft Let it Grow acht start-ups begeleid en donderdag 22 maart werd het tweede – en laatste- incubatieprogramma feestelijk afgesloten in Amsterdam. Alle acht start-ups, tevens afkomstig uit het buitenland, gaven een update en vertelden over hun toekomstplannen. De jonge ondernemers waren positief over het innovatieplatform. „We hebben op kunnen schalen en hebben geleerd te focussen”, was het meest gehoorde antwoord op de vraag wat Let it Grow de laatste maanden voor hen betekend had.

  De ‘demo-dag’ was direct ook het afscheid van het innovatieplatform. Twee jaar geleden is Let it Grow door Silke Tijkotte van FloraHolland opgericht. Haar ambitie was de stad groener te maken en de waarde van bloemen en planten tussen de oren te krijgen van de consument. Van Lucas Vos kreeg zij toen een ‘go’ voor haar plannen. Met de nieuwe directeur van FloraHolland, Steven van Schilfgaarde, ligt de focus niet meer op de consument, maar weer op de kernactiviteiten. En dat zijn logistiek, digitalisering en het verbeteren van de dagelijkse dienstverlening.

  Het team, dat nu nog bestaat uit negen mensen, is boventallig verklaard. Tijkotte weet ook nog niet wat zij hierna zal gaan doen.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties