Like, deel en win actie met Lisianthus

De Lisianthus promotiecommissie start samen met een aantal groothandels een zomeractie. De bloemist kan met de BBQ-Summerproof like, deel en win actie een Weber barbecuepakket ter waarde van € 250 winnen.

De Lisianthus heeft bewezen een jaarrond kwaliteitsbloem te zijn, geschikt voor elk seizoen en event. Ook in de lange, warme zomer van vorig jaar is gebleken dat de bloem ook bij hoge temperaturen haar lange vaasleven behoudt. De Lisianthus promotiecommissie wil dit vieren en de bloemist die graag met Lisianthus werkt, een extra impuls te geven voor verkoop van meer Lisianthus in de zomerperiode.

Creatieve uitspatting
De Like, deel en win actie loopt tot en met maandag 1 juli. Bloemisten die inkopen bij de deelnemende groothandelaren maken kans op het bbq-pakket door een foto van hun arrangement, aankleding, inkoop, etalage of creatieve uitspatting met Lisianthus te plaatsen op de Facebook of Instagram pagina: Lisianthus, The Special Flower en de naam van de deelnemende groothandel te noemen. Aan het eind van de actie wordt een winnaar gekozen die het pakket bij zijn of haar groothandel kan ophalen. In totaal worden twaalf pakketten weg gegeven.

Bron en foto: Promotiecommissie Lisianthus

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties