Livestream Moederdaginspiratie door en voor bloemisten

Bloemisten kunnen woensdagavond 21 april om 19.00 uur via Facebook of YouTube deelnemen aan het livestreamevent ‘Moederdaginspiratie in coronatijd’. In een anderhalf uur durend programma geven toparrangeurs Hanneke Frankema en Dini Holtrop een masterclass en zijn er interviews met influencers en bloemisten.

Krijn Schuitemaker (bekend van NOS en Eurosport) presenteert de avond en speelt kijkersvragen door. Plantion, VBW en Groothandelscentrum Plantion organiseren het event, waarop Moederdagbloemwerk centraal staat. ‘Van rozen wordt nog steeds elke moeder blij, maar wat kunnen we bijvoorbeeld met Vanda, Lisianthus, Passieflora of Tillandsia? Arrangeurs Hanneke Frankema en Dini Holtrop gaan voor de camera’s in Groothandelscentrum Plantion aan de slag met bloemen, planten en steekschuim. Filmpjes en materialenlijsten komen beschikbaar op de website van de VBW‘, aldus de organisatoren.

Influencer

Schuitemaker zal de arrangeurs vragen stellen, ook van kijkers. Hij interviewt tevens bloemen- en planteninfluencer Joyce Verwey. Wat houdt haar werk in? Hoe kan een bloemist een influencer inzetten voor lokale productpromotie? Ook het gebruik van de app  ‘Taste the Green’ komt aan bod. Een bloemiste die al met deze app werkt, vertelt over haar ervaringen. Deelnemen aan het livestreamevent kan via deze link.

Bron en foto: Plantion

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties