Livestream Plantion en VBW over duurzaamheid

Hoe kan de detaillist inspelen op de groeiende behoefte aan duurzame bloemen en planten en wie is de bewuste consument? Deze vragen staan centraal tijdens de livestream die Plantion, Groothandelscentrum Plantion en VBW organiseren op dinsdagavond 22 juni.

Het inmiddels vierde livestreamevent van de initiatiefnemers zoomt in op de kenmerken en wensen van ‘de bewuste consument van nu’. Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in het koopgedrag van mensen. Gastsprekers geven tips over hoe bloemisten op deze ontwikkeling kunnen inhaken. Welke rol vervult bijvoorbeeld het keurmerk Barometer Duurzame Bloemist? Hoe kom je bij de bewuste consument in beeld? En welke ondersteuning kunnen de initiatiefnemers hierin bieden?

Talkshow-achtige opzet

Het event vindt 22 juni plaats op het plein van Groothandelscentrum Plantion in Ede en heeft een ‘talkshow-achtige’ opzet. Presentator Krijn Schuitemaker voert aan tafel korte gesprekken met verschillende gasten uit de sierteeltsector. Ter inspiratie verzorgen de finalisten van het NK junioren Bloemsierkunst (7 en 8 september bij Plantion) bloemwerken voor de bewuste consument.

Het event wordt live uitgezonden van 19.30 tot 21.00 uur via de Facebook- en YouTubepagina’s van bovengenoemde organisaties. Op een later moment (terug)kijken is mogelijk via de website van VBW.

Bron en beeld: Plantion

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties