MAD! Events verwelkomt dit jaar ook kwekers

  MAD! Events verwelkomt begin juli een aantal nieuwe deelnemers, onder wie kwekerscollectief Summerflowers, Bloemenbureau Holland en Royal FloraHolland. Op het event voor bloemisten, interieurwinkels, stylisten en architecten, staan dit jaar voor het eerst ook kwekers die bloemisten gaan informeren over hun teelt.

  Bezoekers kunnen kennismaken met een verscheidenheid aan vernieuwende artikelen die elkaar aanvullen. Op een inspirerende locatie en in een ongedwongen sfeer presenteren leveranciers en importeurs van exclusieve merken, zoals: MD, DutZ, Ecri Living, TC Style, Craftzz, Paper Art, PTMD Collection, Brosi, Duran Lighting & Interiors, Ted Sparks, Pole to Pole, Van Verre en Pol kussens. Daarnaast is er gelegenheid om met collega’s bij te praten.

  Inspyrium

  MAD! Events vindt op 2 en 3 juli plaats op een nieuwe locatie: Inspyrium in Cuijck. Deze evenementenlocatie is onderdeel van Boomkwekerij Ebben en ligt in een landelijke, bosrijke en waterrijke omgeving op de grens van Noord-Brabant, Gelderland en Limburg. Door deze ligging hoopt de organisatie meer Duitse en Belgische bezoekers aan te trekken.

  Bezoekers aan het event kunnen mee met een excursie over het bedrijf en een imker vertelt op de daktuin over het bijenvolk.

  Bron: MAD! Events | Foto: Bloem & Blad

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties