Meesterbloembinderij Coen van Buuren ‘gezelligste winkel’ van Zuidplas

Meesterbloembinderij Coen van Buuren in Nieuwerkerk aan den IJssel is gekozen tot de gezelligste winkel in de gemeente Zuidplas. Als winnaar mag de bloemenwinkel de gemeente vertegenwoordigen in de provinciale en landelijke finaleronde die van 5 tot en met 23 februari plaatsvindt.

Wat maakt een winkel nou echt gezellig? Wat verwachten mensen als ze een winkel binnen lopen en hoe beoordelen zij de sfeer? Bij de tweede editie van de Verkiezing van de Gezelligste Winkel konden klanten punten geven voor sfeer, klantvriendelijkheid, prijs/kwaliteitsverhouding en medewerkers. Als goede doel is Kika aan deze verkiezing verbonden.

Trots
In totaal stemden 155 mensen met een gemiddeld rapportcijfer van 9,32 op de bloemenwinkel. Een resultaat om trots op te zijn, vindt eigenaar Coen van Buuren. ,,Het leuke aan zo’n verkiezing is dat je weer even kritisch naar jezelf en de winkel gaat kijken. Je wilt natuurlijk een goede score halen en veel klanten enthousiasmeren om op ons te stemmen en dat is gelukt. Wij doen ons best om onze klanten blij te maken. Met mooie bloemen en planten lukt dat natuurlijk al, maar als het dan ook nog een feestje is om in onze winkel langs te komen, dan is dat nóg leuker.’’

Bron: Meesterbloembinderij Coen van Buuren
Foto: Coen van Buuren