Meld je nog aan voor de Bloem&Blad Talent Award

Heb jij je nog niet aangemeld voor de wedstrijd om de Bloem&Blad Talent Award, dan kan dat nog tot en met vrijdag 13 december. Bloem&Blad organiseert op de vakbeurs Trendz op maandag 13 januari deze wedstrijd, waarin (aanstormende) talenten het tegen elkaar opnemen.

Bloem&Blad vindt het belangrijk om aandacht te geven aan jonge talenten in de bloemsierkunst. Daarom heeft het vakblad de Bloem&Blad Talent Award in het leven geroepen, die op de vakbeurs Trendz in januari 2020 op het Bloem&Blad-plein wordt uitgereikt.

Meedoen kan nog door een video van maximaal 3 minuten te maken van bloemwerk in het thema Winter. In de video laat je zien hoe je het bloemwerk maakt en daarnaast geef je een overzicht van de gebruikte bloemen en materialen. Vormgeving, techniek en materialen zijn vrij te kiezen. De redactie kiest uit alle inzendingen een aantal finalisten die op de vakbeurs Trendz op het Bloem&Blad Plein drie opdrachten gaan uitvoeren. De bloemwerken uit de video’s worden beoordeeld op 5 criteria: creativiteit, originaliteit, vakmanschap, kleurgebruik en herkenbaarheid van het thema Winter.

Doe nog mee!

Dus wil je nog meedoen, stuur je video dan in naar Masja Pit van Uitgeverij Hortipoint/Bloem&Blad: m.pit@hortipoint.nl. In de week van 16 december worden de finalisten en opdrachten voor de finale op Trendz bekendgemaakt.

Foto: Shutterstock

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties