Nederlandse bloemen decoreren Koningsreceptie in Parijs

  Ter gelegenheid van de 50e verjaardag van Koning Willem-Alexander organiseerde de Nederlandse ambassade op 27 april de Koningsreceptie in de Parijse residentie van de Nederlandse ambassadeur. LM Flower Fashion stylde de receptie met Nederlandse bloemen in rood-wit-blauwe en oranje kleuren.

  Ruim 800 gasten werden verwelkomd in de Nederlandse ambassade, die feestelijk was versierd met bloemen in de koninklijke kleuren oranje en rood-wit-blauw. Naast de officiële erewacht van de marechaussee bij de entree werden bloemen in wit gestyled. In de entrée binnen en de bibliotheek stonden oranje tinten centraal en om de nationale driekleur in de kamers te laten zien, werd de salon in rode tinten gedecoreerd, de muziekkamer in witte en de dinerkamer in blauwe en witte bloemen.

  Aan de bloemenpracht werkte de volgende kwekers mee: Anco pure Vanda, Marginpar, Zentoo Chrysanthemums, Voorn Rozen, Roseworld, Crown Jewels Gloriosa, Gerbera United, Evanty Anthuriums, De Haas Callas, Bredefleur Lilies, Arjan Smit Tulip Flowers en Gebroeders Bac Cymbidiums.

  Bron en foto’s: LM Flower Fashion

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties