Nieuw bloemistenevenement op Nordic Flower Expo Zweden

Om bloemisten in de Noord-Europese landen te bereiken heeft FlowerSense het plan opgezet om gezamenlijk met BureauSierteelt.nl een bloemistenevenement te realiseren. Dit idee is ‘Flowersensation’ geworden en wordt een onderdeel op de ‘Nordic Flower Expo’ in Malmö, Zweden.

Van 21 tot en met 23 maart 2017 vindt Flowersensation op de Nordic Flower Expo plaats. Het doel is bloemisten kennis te laten maken en te inspireren met de diversiteit van het assortiment (nieuwe) bloemen.

Er zal geen aparte stand met een stilstaande presentatie zijn. De bloemen staan opgesteld door de demo-area heen waardoor het voor de bezoeker toegankelijk wordt om de bloemen van dichtbij te bekijken en te bewonderen. Tijdens de demonstraties kunnen de bezoekers plaatsnemen in het ‘FlowerSensation-paviljoen’ en van dichtbij zien wat de arrangeur aan het maken is. Deze vertelt het publiek waarom hij welk product kiest en voor welke gelegenheid.

Potterie
Bezoekers kunnen vazen en potten bestellen omdat de leveranciers bij dit concept worden betrokken. Bloemen eindigen thuis altijd in de vaas of in een grote pot; beide zijn volgens de organisatie onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Bron en foto: FlowerSense