Nieuw seizoen My-Blush seizoen van start op Paleis Het Loo

  My-Blush start het nieuwe seizoen op Paleis het Loo. Het platform voor heesters en andere niche producten laat een aantal producten zien tijdens de September Tuinmaand op het paleis.

  My-Blush heeft als doelstelling als platform voor kwekers van niche producten groot te worden in heesters met een breed scala aan kleine producten die inspirerend zijn voor de bloemisten en designers en deze beleving over te brengen aan consumenten. Momenteel zijn rozenbottels, Viburnumbessen, Callicarpa, Symphonycarpus, Physalis, Nerine, Sandersonia, Persicaria en Artemisia leverbaar.

  Koninklijk bloemschikken

  De boeketten die in het paleis staan worden met zorg en liefde gemaakt in de Bloemenkamer. Naast bloemen uit de eigen kwekerij van de Tuindienst en groen uit het Kroondomein zijn via LM Flower Fashion door My-Blush bloemen aan de Bloemenkamer van het paleis geleverd. In de maand september kunnen bezoekers op donderdag van 12.00 – 17.00 uur de kunst afkijken van het ‘koninklijk bloemschikken’ door de bloembinders van het paleis.

  Bron en foto’s: LM Flower Fashion

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties