Nieuwe naam voor beurs: &Trendz

Wat de bloemistenbranche kende als TrendZ, is tijdens de voorjaarsbeurs in januari uitgebreid met twee andere beurzen. Dat maakte dat ook een nieuwe naam gewenst was. Voortaan heet de beurs &Trendz.

&Trendz is een fusie van de drie detailhandelbeurzen Trendz, @HomeEvents en SOCdays. Door de fusie is &Trendz volgens de organisatie het grootste detailhandelevenement in Nederland geworden. De nieuwe naam werd op de eerste beursdag, zondag 10 januari, bekendgemaakt door commercieel directeur Martine Bramer.

One-stop-shopping
Het nieuwe &Trendz moet een moderne beurs zijn die inspeelt op de behoeften van ondernemers in de detailhandel aan one-stop-shopping. Ook komen in deze nieuwe opzet uiteenlopende werelden samen, van living, garden & outdoor, glas/porselein, toys, stationery en office tot design, gift, beauty en fashion. Kortom; hét moment voor de ondernemer om inspiratie op te doen en zijn nieuwe assortiment te kopen.

Drie edities
Drie keer per jaar staat &Trendz op de agenda: in het voor- en najaar in Gorinchem en in het najaar ook in Evenementenhal Hardenberg. De tweede editie in Gorinchem vindt plaats op 21, 22 en 23 augustus, gevolgd door een in Evenementenhal Hardenberg op 25, 26 en 27 september.

Bron: Evenementenhal, foto: Bloem en Blad