Nieuwe verzenddozen voor bloemen en planten

  Pacombi Horti heeft drie nieuwe soorten plantendozen en een bloemendoos ontwikkeld. De nieuwe verzendverpakkingen garanderen volgens de producent een optimale bescherming tijdens transport.

  De online verkoop van bloemen en planten stijgt en daarmee ook de vraag naar slimme verpakkingsoplossingen volgens Robert Dompeling, verpakkingsspecialist bij Pacombi Horti. ‘Kwetsbare bloemen en planten stellen hoge eisen aan de verzendverpakking. De producten moeten immers in uitstekende conditie worden afgeleverd. Daarnaast wordt de beleving bij de ontvanger steeds belangrijker. Daarom hebben we een innovatieve bloemen- en plantendoos ontwikkeld. Voor de totstandkoming van de nieuwe verzendverpakkingen hebben we nauw samengewerkt met andere partijen, waaronder PostNL.’

  Plantendoos

  Dankzij een flexibel design is de plantendoos geschikt voor het verzenden van circa 90% van alle soorten kamerplanten. Hij is verkrijgbaar in drie hoogtematen – 40, 80 en 130 cm – met een standaardbodemmaat van 33×30 cm. Er zijn drie verschillende designs beschikbaar, elk passend en uitwisselbaar op de drie formaten dozen. De dozen zijn gemaakt van ongebleekt kraft FSC papier/karton en voorzien van een neutrale opdruk. Op dit moment wordt gewerkt aan een vierde variant, speciaal voor het verzenden van Phalaenopsis inclusief pot.

  Bloemendoos

  Voor bloemen is er een vergelijkbare oplossing. Extraatje is hier het ‘deurtje’ in de verpakking, dat de doos een luxe cadeau-uitstraling geeft. De hoogte is 80 cm bij een bodemformaat van 30×15 cm. Voor klanten die liever bloemen op water verzenden, is het Chrysal Arrive Alive systeem beschikbaar, dat de bloemen drie tot vijf dagen vers houdt tijdens transport.

  Voor het verzenden van de bloemen en planten werkt Pacombi Horti samen met SendProof Packaging.

  Verkrijgbaarheid

  Bestellingen lopen op dit moment alleen via Pacombi Horti, telefoon 071 – 4030854. Binnenkort is het speciale horti-assortiment ook verkrijgbaar in de webshop.

  Bron en foto’s: Pacombi Horti

  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Agnes
  Agnes
  2 jaren geleden

  Hoi
  Wat kosten de bruine dozen van 80 cm ?? als ik er 50 wil bestellen ?