Bloem en Blad Nieuws Florismart lanceert nieuw handelsplatform

Florismart lanceert nieuw handelsplatform

0

Florismart heeft 30 september een nieuwe website gelanceerd waarop kwekers en exporteurs handel kunnen bedrijven met bloemisten. Het handelsplatform is met eigen ontwikkelde software gebouwd.

Het oorspronkelijke idee om Florismart op de richten kwam voort uit de frustratie dat, vergeleken met supermarkten en andere grote spelers, onafhankelijke bloemisten globaal gezien veel meer betalen voor hun bloemen. Florismarts bloemenplatform laat onafhankelijke bloemisten die op het platform kopen een vergelijkbare koopkracht creëren. Zo kopen ze als collectief en ziet de leverancier hen als één grote klant, aldus het platform.

Registreren

Kwekers en exporteurs die de mogelijkheden tot eventuele samenwerking willen bespreken zijn welkom om contact op te nemen met Florismart. Ook verwelkomt Florismart nu Nederlandse bloemisten op het platform. Waar er eerder alleen handel werd bedreven in het Verenigd Koninkrijk en Duitsland, kunnen bloemisten binnenkort in Nederland ook bij Florismart bestellen. Nederlandse bloemisten kunnen zich vanaf nu registreren.

Bron en foto: Florismart

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

avatar