Nordwin College wordt Aeres

Nordwin College gaat vanaf het nieuwe schooljaar verder onder de naam Aeres. In 2020 fuseerden Nordwin College en Aeres en werkten ze samen aan het vormen van één agrarisch opleidingencentrum (aoc). De organisatie gaat nu onder één naam verder, met een duidelijke keuze voor groen.

Bij de bestuurlijke fusie in 2020 spraken Aeres en Nordwin College al de ambitie uit om na de vorming van één aoc, onder één naam verder te gaan en op die manier uiting te geven aan de gemeenschappelijke inzet op groen. In praktijk betekent dit dat vanaf heden de vestigingen van Nordwin College een nieuwe naam en een nieuw logo hebben.

Omvang en regionale spreiding

Aeres biedt onderwijs aan in Gelderland, Utrecht, Flevoland en Friesland op vrijwel alle niveaus: praktijkonderwijs, vmbo, mbo en hbo. Daarnaast verzorgt de organisatie cursusonderwijs, toegepast onderzoek en bemiddelt ze geschoold personeel binnen de groene sector. De organisatie bedient ongeveer 15.000 leerlingen en studenten en 15.000 cursisten. De totale organisatie telt sinds de fusie met Nordwin College ruim 1900 medewerkers die verspreid over 24 vestigingen werken.

Bron en beeld: Aeres

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties