OK Plant introduceert geurende orchidee

OK Plant breidt de collectie Little Kolibri Orchids uit met twee nieuwe orchideeën: de geurende Fragrance en Tiny Bouquet. Tijdens de Trade Fair in Aalsmeer kunnen handelaren en bloemisten kennismaken met de nieuwe aanwinsten in de 9 cm-productlijn.

De geurende orchidee – Little Kolibri Orchids Fragrance – is na een intensief voorbereidingstraject van meer dan vier jaar in productie genomen. ‘Jaren ben ik bezig geweest om de meest geurende orchidee te selecteren die past binnen onze collectie en voldoet aan onze kwaliteitsnormen’, vertelt Desiree Olsthoorn, mede-directeur van OK Plant. ‘Het is eindelijk gelukt en ik kijk met spanning uit naar de reactie van bloemisten en hun klanten.’ Naast de geurende orchidee is de collectie uitgebreid met Little Kolibri Orchids Tiny Bouquet. Deze orchidee dankt zijn naam aan de bloemdichtheid per tak; het lijkt volgens de kwekerij net een klein orchideeënboeket.

Fragrance.
Tiny Bouquet.

De kwekerij zet zich ook in voor het verminderen van het plastic. OK Plant biedt klanten nu optioneel tray- én hoesvrije planten aan. De 9 cm-orchideeën kunnen worden verpakt in een recyclebare kartonnendoos, in eenheden van zes. ‘Circa 5% van onze productie wordt nu zonder plastic vervoerd. Wij hopen dat meer van onze klanten overstappen op deze milieuvriendelijke oplossing’ aldus verkoper Thijs van der Valk.

Bron en foto’s: Concept Factory

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties