OK Plant introduceert Green up your home ‘Gift set’

Tijdens de Trade Fair in Aalsmeer introduceert OK Plant de Green up your home ‘Gift set’. Een luxe en compleet cadeauartikel ontwikkeld vanuit de groeiende behoefte naar kant-en klare decoratie artikelen voor het interieur, volgens de kweker van bloeiende planten.

‘Na de succesvolle introductie van de winkeldisplay Green up your home heeft de vraag vanuit de markt geleid tot de doorontwikkeling van het winkelconcept naar een cadeauset. Zo kan de consument kiezen voor een samengestelde set’, vertelt Thijs van der Valk, verkoper bij OK Plant. ‘Het combineren van orchideeën met groen is een niet te missen trend. Vanuit onze eigen trendthema’s hebben we de decoratief groengevulde dienbladen samengesteld. We ontzorgen hiermee de groene vakspecialist  die met dit eigentijdse cadeauartikel meerdere producten in één keer verkoopt.’

Dienblad

De ‘Gift set’ bestaat uit dienblad met een orchidee (9 cm) uit de collectie van Little Kolibri Orchids, twee groene kamerplanten (6 en 9 cm) uit de collectie ‘Little Lizard Greens’, gecombineerd met sierpotten en een accessoire. De Green up your home ’Gift Sets’ zijn verkrijgbaar in acht actuele interieurtrends.

Bron en foto: OK Plant

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties