Opti-flor lanceert aparte website voor wervingsactiviteiten

  Phalaenopsiskwekerij Opti-flor wil zich met haar nieuwe website ‘Werken bij’ nog duidelijker profileren richting toekomstige werknemers. Hiermee wil ze zich verder onderscheiden en haar organisatie beter neerzetten als een voorkeurswerkgever.

  Vandaag lanceert Opti-Flor haar aparte site voor recruitment www.werkenbijoptiflor.nl. Daarop staat voor toekomstige werknemers onder praktische informatie de werkwijze van Opti-Flor, de ontwikkelmogelijkheden, kernwaarden van het bedrijf en de activiteiten die ook buiten werktijd met elkaar worden ondernomen. Voor jonge medewerkers tussen de 20 en 30 jaar heeft het bedrijf  Young Opti-flor in het leven geroepen. Die groep praat regelmatig over dingen die misschien nog beter kunnen, stages bijvoorbeeld, of arbeidsvoorwaarden. Voor leidinggevende medewerkers tot een jaar of 35 is er de Young Strategy Group.

  Groter doel

  Volgens Miranda van Beek, HR manager van het bedrijf, is met een afzonderlijke site de boodschap richting toekomstige medewerkers van Opti-flor specifieker en duidelijker vorm te geven, dan via de corporate Optiflor.nl site. „Ook kunnen we veel meer laten zien van de sfeer die binnen onze organisatie heerst en wat we, naast hard werken met elkaar, voor leuke dingen doen.” De site www.werkenbijoptiflor.nl dient ook een groter doel. Van Beek: „We groeien en professionaliseren steeds verder. Dit stelt andere eisen aan onze organisatie. We zijn doorlopend op zoek naar goede professionals die met ons meewerken én denken.”

  Toekomstige uitbreiding

  Bij Opti-Flor werken momenteel ruim 300 mensen op 17 ha, verdeeld over 7 locaties. Recent is een kavel van ruim 10 ha aangekocht voor toekomstige uitbreiding, al zullen er ook twee bestaande locaties (samen ruim 3 ha) in de Westlandse Zoom op termijn plaatsmaken voor woningbouw.

  Op dit moment zijn er 8 vacatures voor fulltimers in de productie, teelt, verkoop en logistiek. Ook scholieren zijn welkom, voor minimaal 5 uur per week.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties