Permanente vakbeurs Daily Trade Fair opent dit voorjaar in Venlo

In het pand van de voormalige bloemenveiling in Venlo zijn enkele ondernemers van Flora Trade Parc Venlo van plan een nieuwe permanente vakbeurs te vestigen. Dit nieuwe concept richt zich op de home, gift & garden professional. De beurs opent dit voorjaar.

Het idee is dat vakbezoekers op deze nieuwe vakbeurs 350 dagen per jaar een compleet assortiment op één locatie kunnen bezoeken. Hierbij staan een prettige inkoopsfeer en inspiratie centraal. ‘We willen ervoor zorgen dat mensen niet het gevoel hebben dat ze aan het werk zijn. Bezoekers parkeren op een riant parkeerdak, recht voor de deur. Binnen worden ze gastvrij ontvangen door een hostess met een lekkere kop koffie. En daarna kunnen ze op hun gemak hun inkopen doen met behulp van de Daily Trade Fair app’, aldus de organisatie.

Het is de bedoeling om bekende merken te mixen met nieuwe labels. Bezoekers scannen zelf hun producten en bij vragen is er deskundige hulp aanwezig.

Afmijnzaal

Het karakteristiek veilingpand ligt op het Flora Trade Parc Venlo. In totaal is dit 56.000 m2, waarvan de nieuwe vakbeurs 15.000 m2 gaat gebruiken. De overige ruimten worden verhuurd aan voornamelijk sierteeltgerelateerde bedrijven. Ook de afmijnzaal gaat weer in gebruik worden genomen voor diverse evenementen.

Standhouders kunnen zich vanaf nu aanmelden via info@dailytradefairvenlo.com. De beurs opent dit voorjaar.

Bron en beeld: Daily Trade Fair

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties