Plantenzaadjes in kerst- en nieuwjaarskaart

Veer&Moon brengt een nieuw product op de markt: een kerst- en nieuwjaarskaart met zadenzakje aan de binnenkant. De kerstkaart bevat dennenboomzaadjes en de nieuwjaarskaart zaadjes van Delphinium.

Veer&Moon bloemverhalen is een concept van grafisch vormgever Veronique van Campen en visueel vormgever Annemoon van Steen. Met hun passie voor vormgeving, papier, boekjes, letters, beeld en natuur kwamen zij op het idee een producten uit te brengen over bloemen en hun betekenis. ‘Dit doen wij door te vertellen en te spelen met de symboliek en de verhalen rondom bloemen en planten. Het geven en krijgen van bloemen heeft een betekenis en daar willen wij mensen bewust van maken. Iedere bloem en plant heeft zijn eigen oorsprong, symboliek en beleving: zijn eigen verhaal.’

Licht en warmte

De nieuwe productlijn bevat feestelijke kaarten met foliedruk en zadenzakjes aan de binnenzijde met een gekleurde envelop, verpakt in transparante folie. De dennenboom staat volgens Veer&Moon voor licht en warmte en de Delphinium voor lichtheid en plezier.

De inkoopprijs is 2 euro per stuk; afname per 10 stuks per soort en 20 stuks passen in een brievenbusdoos.

Bron en foto: Veer&Moon

guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Maria Rossum, van
Maria Rossum, van
2 jaren geleden

Zijn de kaarten met zaden nog ergens te koop?