Poolse beurzen populair bij Nederlands vakpubliek

De Poolse vakbeurzen Flower Expo Poland en Green is Life trokken dit jaar meer bezoekers uit Nederland dan voorgaande edities. Ook Nederlandse exposanten wisten de beurs, die in september in Warschau plaatsvond, goed te vinden. Bloemist/arrangeur Hans Zijlstra gaf verschillende bloemenshows.

Meer dan driehonderd exposanten uit elf landen waren dit jaar aanwezig op de vakbeurzen Flower Expo Poland en Green is Life. Bijna een derde van de exposanten was afkomstig uit Nederland. In Polen is het kopen van bloemen en planten heel gewoon en belangrijk, vandaar dat deze editie het thema ‘Natural Choice’ had.

Bezoekers konden kiezen uit verschillende bloemenshows, workshops en seminars. De Poolse arrangeur/docent Maciej Krzus en zijn studenten demonstreerden bloemwerk en ook Hans Zijlstra uit Groningen gaf enkele demonstraties.

De beurs werd bezocht door ruim vijftienduizend bezoekers uit 38 verschillende landen. De grootste groep was afkomstig uit Oekraïne, Letland, Estland, Litouwen, Rusland en Nederland.

Bron en foto’s: Flower Expo Poland

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties