Praat mee over Bloem&Blad op TrendZ Najaar 2019

Jouw mening telt. Daarom gaan wij graag met je in gesprek over hoe Bloem&Blad hét vakblad blijft voor de bloemist en hoe Bloem&Blad nog beter kan! We maken hem tenslotte voor jou.

Op de najaarseditie van TrendZ organiseren wij dagelijks korte sessies waarin jij en collega-bloemisten met de redactie van Bloem&Blad in gesprek gaan. Wil jij één van onze panelleden zijn?

Voor bloemisten en bloemstylisten is het dit jaar extra interessant om de vakbeurs te bezoeken. Naast presentaties, workshops, inspirerende bloemwerken en exposanten toegespitst op bloemen en planten, organiseert Bloem&Blad een ondernemersborrel speciaal voor bloemisten om onder het genot van een hapje en een drankje in gesprek te gaan met onafhankelijke professionals en kennis te vergaren over het ondernemen van nu. Je bent behalve als panellid ook als bezoeker van harte welkom op 25 t/m 27 augustus in de Evenementenhal in Gorinchem.

Geef je op als panellid en kies het moment waarop je wilt deelnemen. Je hebt niet alleen een unieke dag maar als dank ontvang je van ons ook een presentje.

Klik hier om je op te geven

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties