Promotiecampagne Hydrangea van start

Ter promotie van de tuinhortensia is de campagne ‘Hydrangea World’ van start gegaan. De campagne is een gezamenlijk initiatief van alle aanvoerders van Hydrangea bij Royal FloraHolland, en enkele vermeerderaars en veredelaars vanuit heel Europa.

Doel van de campagne is om consumenten kennis te laten maken met de veelzijdigheid van de tuinhortensia. Deze is in allerlei vormen en kleuren beschikbaar, en past in vrijwel elk type tuin. Voor de handel is ondersteunend campagnemateriaal beschikbaar om de Hydrangea onder consumenten onder de aandacht te brengen.

Met de campagne en het bijbehorende materiaal laat Hydrangeaworld de consument zien wat er mogelijk is met de tuinhortensia. In grotere tuinen kan hiermee veel worden gevarieerd.

Polen

Daarnaast worden consumenten via mediakanalen gewezen op de vele mogelijkheden die Hydrangea biedt. Zo kan deze in grotere tuinen, maar ook in een pot op het balkon. Nieuw is dat de campagne niet alleen in Nederland en Duitsland loopt, zoals eerder, maar ook in groeimarkt Polen.

Foto’s: Hydrangea World

guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
20bet
10 maanden geleden

Your article gave me a lot of inspiration, I hope you can explain your point of view in more detail, because I have some doubts, thank you.