Bloem en Blad Vakmanschap Regio-events in teken van ‘Fashionable X-mas’

Regio-events in teken van ‘Fashionable X-mas’

0

Dit najaar gaan de eerste VBW regio-events ‘nieuwe stijl’ van start. In plaats van een jaarlijks event organiseren de vier regio’s nu een tweejaarlijks event in de oneven kalenderjaren. Noord, West, Zuid en Oost zetten één thema centraal: Fashionale X-mas. En op alle avonden vinden ook de voorrondes van de VBW Flowercup, Studentencup en het NK Floral Art voor Junioren plaats.

Regio Noord bijt het spits af op zaterdag 26 oktober in hotel Van der Valk in Sneek. Hoofdact deze avond is wereldkampioen Bart Hassam die een demonstratie geeft. Onder het genot van een 3-gangen diner stelt hij zijn ‘gerecht’ samen van de producten van jouw tafel. Modellen tonen de gemaakte creaties. Het diner begint om 19.00 uur; dresscode: black/red/burlesque.

Jonge talenten

De tweede avond is op zaterdag 2 november bij Regio West in het bedrijfspand van Ter Laak Orchids in Wateringen. Naast de kerstshow en vakwedstrijden staat ook een aantal demo’s van jonge talenten op de agenda. Diverse teams maken een ‘flowerdress’ en showen deze op de florale catwalk. Het event is van 18.00 tot 22.30 uur; het programma start om 19.00 uur.

Florale modeshow

Op zondag 10 november zijn vakgenoten welkom in Theater Speelhuis in Helmond voor het vakevent van regio Zuid. Toparrangeur Mehmet Yilmaz en modeontwerpster Monique Désar geven hier acte de presence; samen verzorgen ze een hoogstaande florale modeshow. Het event is van 12.00 tot 18.00 uur, de demonstratie begint om 14.00 uur.

Per Benjamin

De laatste vakevent vindt plaats bij regio Oost in de Grote of Lebuinuskerk in Deventer op woensdagavond 13 november. Hoofdgast is Per Benjamin uit Zweden, die een demonstratie geeft. Tijdens dit event is er ook een verloting. Het event is van 19.00 tot 23.00 uur, de demonstratie begint om 20.00 uur.

Bron en foto: VBW

Reageer op dit artikel

avatar