Kweker en exporteur in contact via actie ‘Pret met het Boeket’

  De afdeling Salesmanagement van Royal FloraHolland is de actie ’Pret met het Boeket’ begonnen. Op die manier wil RFH kwekers en exporteurs met elkaar in contact houden, in tijden zonder beurzen en relatiedagen.

  Twintig kwekers hebben bijgedragen aan de boeketten die afgelopen 2 en 3 maart bij zestig exporteurs in Naaldwijk, Rijnsburg en Aalsmeer zijn gebracht.

  ,,De exporteurs reageerden heel enthousiast”, vertelt Anja van der Breggen, Sales Professional bij FloraHolland. Het pretboeket is gemaakt door arrangeur Heleen Valstar en bestaat uit bloemen van de aangesloten kwekers.

  ,,Het is een erg mooi initiatief”, zegt Jelle Pippel van Pippel Lisianthus. ,,In deze tijd mis je het directe contact met kopers enorm. Op deze manier laten we weten dat we er zijn.” Pippel levert met de ‘Rosita White’ een aandeel in de boeketten.

  Via een QR-code op de flyer komt de ontvanger op de website pretmethetboeket.nl terecht. Op die website is meer informatie te lezen over de twintig aangesloten kwekers en de afdeling Salesmanagement van Royal FloraHolland.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties