Ruim 400 gratis bloembollenpakketten voor basisscholen

Vanaf nu kunnen basisscholen zich inschrijven voor een gratis bloembollenpakket van Bulbs4Kids. Bulbs4Kids is een internationale campagne voor basisschoolkinderen om hen op een interactieve en spannende manier kennis te laten maken met bloembollen. Er zijn 2.775 pakketten beschikbaar, waarvan 425 voor Nederlandse basisscholen.

Met het Bulbs4Kids-bloembollenpakket maakt de klas kennis met bloembollen. Het pakket heeft alle ingrediënten om op een educatieve manier kinderen te laten zien en ervaren hoe bloembollen uitgroeien tot kleurrijke bloemen. In het pakket zitten verschillende soorten bloembollen, schepjes, plantenstekers, werkboekjes en een lesondersteuning voor de docent. Aan Bulbs4Kids is ook een leuke foto- en videowedstrijd verbonden met als hoofdprijs de Gouden Bloembol 2019.

Inschrijven

Meesters en juffen kunnen hun klas inschrijven op www.bulbs4kids.com. Zij ontvangen in het najaar, als het plantseizoen begint, het bloembollenpakket. De pakketten zijn geschikt voor kinderen van 6-12 jaar (groep 3 tot en met 8) en er wordt één pakket per basisschool weggegeven.

Bron en beeld: Bulbs4Kids

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties