Schoneveld en Varinova vragen aandacht voor cyclaam

Schoneveld en Varinova beginnen een gezamenlijke campagne om de cyclamen te promoten. Doel van de campagne is de consument ervan te doordringen de kleurrijke bloemen een plek te gunnen in de herfsttuin of op het balkon.

De cyclamen krijgen de komende maanden op verschillende bloemenevenementen extra aandacht. Zo vaart op 4, 5 en 6 augustus een boot versierd met cyclamen mee in het Varend Corso in het Westland, waarop Dennie Christiaan het corsolied ‘Bloemen geven kleur aan je leven’ zingt. En de 32e editie van de Nationale Zomerbloemententoonstelling, van 7 tot en met 10 september in Naaldwijk wordt buiten aangekleed met kleurrijke cyclamen. Zowel bij het Varend Corso als bij de zomerbloemententoonstelling worden leerlingen van het MBO-Floral Design ingeschakeld met studieopdrachten, waaronder het opzetten van online marketing van de cyclaam.

Plantenbakken

Zowel in Twello als in Berkel en Rodenrijs worden dit najaar openbare plantenbakken gevuld met vrolijke cyclamen. En op de Facebookpagina’s Flower your moment en Cyclamen Kleuren worden foto’s, video’s en verzorgingstips worden gedeeld.

Bron: Schoneveld Breeding | Foto: Shutterstock

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties