Septemberweekenden op Paleis Het Loo

Paleis Het Loo organiseert nog twee laatste nazomerweekenden. Het komend weekend is de buitenfair September brocante en het weekend daarna het herfstfestival.

Het weekend van vrijdag 18 tot en met zondag 20 september staat in het teken van brocante. Verspreid over het Stallenplein en in de tuinen van Paleis Het Loo staan de uitgestalde kramen van brocanteurs. Er zijn fotolocaties uitgezet om de mooiste familiefoto’s vast te leggen met de Paleistuinen of het paleis als achtergrond. Ook zijn er verschillende verhalenpodia op het Stallenplein en in de Paleistuinen, waar de gidsen teruggaan in de tijd van koningin Wilhelmina. Op zaterdag en zondag kunnen bezoekers meekijken met een kunstenaar van Royal Talens Apeldoorn, die in de Paleistuinen het landschap schildert.

Roots in the Woods

Het laatste weekend, zaterdag 26 en zondag 27 september, staat in het teken van een familiefestival in samenwerking met Roots in the Woods: een programma vol theater en kinderactiviteiten.

Op zaterdag 26 september is Paleis Het Loo een festivaldinerlocatie: een streekdiner met al het goeds van de Veluwe, samengesteld door de chef van Paleis Het Loo. Kaartjes voor het streekdiner op zaterdag 26 september zijn verkrijgbaar via Roots in the Woods. Op zondag 27 september is tenslotte Muziek op Zondag.

Een entreekaartje voor een van de weekenden is inclusief een bezoek aan het Stallenplein en de paleistuinen.

Bron en foto’s: Paleis Het Loo

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties