Silver Gilt Medal voor Floral Fundamentals op Chelsea Flower Show

  Floral Fundamentals is bekroond met Silver Gilt Medal op de RHS Chelsea Flower Show in Londen. De organisatie was voor het eerst toegelaten om te exposeren in het prestigieuze Chelsea.

  De stand van Floral Fundamentals had de titel Eenheid. Dit thema was in het gehele ontwerp te zien met presentaties van de buitenkwekers – torenhoge secties die de kassen uitbeeldden – tot in een centrale selfiekolom van meer dan 5.000 bloemen, bekroond met speciaal gekweekte Phalaenopsis met meer dan bloemen per steel, die de bloemisten vertegenwoordigden. De bezoekers konden over de bollen en rond de selfiekolom lopen. De presentatie trok veel belangstelling, onder meer van de BBC.

  Floral Fundamentals heeft tot doel bloemen, planten en groen in de sierteeltsector te promoten en om elkaar te ondersteunen. ‘En dat is uitstekend gelukt met onze presentatie op de Chelsea Flower Show’, aldus Tineke Vreeken van de organisatie. ‘Ons ambassadeursteam bestaande uit internationale arrangeurs heeft, samen met steun van iBulb, Oasis en Stimuflori, uitstekend werk geleverd.’

  Nieuwe partner

  FleuraMetz heeft zich als nieuwe partner bij Floral Fundamentals aangesloten. Een team van de groothandel werkte met hun collega’s in Londen tijdens de Chelsea Flower Show samen om de duizenden bloemen te leveren en te conditioneren.

  Bron en foto’s: Floral Fundamentals

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties