Sion organiseert Open June (Digital) Edition

Vanwege het Covid-19 virus vinden dit jaar de gebruikelijke landelijke Flower Trials geen doorgang. In plaats daarvan organiseert Sion exclusief voor haar klanten van 8 tot en met 19 juni Sion Open June (Digital) Edition, uiteraard met inachtneming van de RIVM hygiëneregels.

‘Wij zien volop kansen. Vanwege het vele thuisblijven en het niet doorgaan van vakanties heeft de consument een grote behoefte aan positiviteit en gezelligheid. En hoe kan dat beter dan door vrolijkheid en geluk in huis te halen met bloeiende planten? Tijdens de Sion Open June Edition kijken we samen met onze klanten naar de toekomst en inspireren wij hen op ons bedrijf met een persoonlijke tour langs de nieuwste rassen en consumententrends in Sion Trend Lab. Het is ook mogelijk een afspraak te maken voor een eigen digitale tour op maat’, aldus algemeen directeur Eric Moor.

Sion Open June (Digital) Edition is uitsluitend toegankelijk voor vakgenoten en op afspraak.

Sierteelttrends 2020/2021

In samenwerking met trendvertaler Sandra Könings van Trendlogic presenteert de veredelaar op het bedrijf de sierteelttrends 2020/2021. Zo zijn bij Organic de nieuwste duurzame verpakkingen te zien. Ook zijn de trends Boost, Dream en Sun aangevuld met actuele items, zodat de bezoekers volgens het bedrijf na hun bezoek aan het Sion Trend Lab vol nieuwe ideeën de deur uitgaan.

Bron en foto’s: Sion

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties