Songfestival officieel gestart met bloemrijke openingsceremonie

Het Eurovisie Songfestival 2021 is zondagavond 16 mei officieel gestart met de openingsceremonie bij de Cruise Terminal in Rotterdam. Met uitzicht op de Erasmusbrug stelden de aanwezige deelnemers zich voor aan de pers tussen bloemen in de kleuren blauw, oranje en geel.

LM Flower Fashion Productions heeft de boeketten op de 210 meter lange turquoise loper gestyled samen met FM Group, Grow010 en Coloured by Gerbera. Alle artiesten uit de deelnemende landen werden op de loper met daarop twintig royale boeketten verwelkomd.

De boeketten bevatten rozen, gerbera’s, strelitzia’s, alstroemeria’s, riddersporen en clematissen in blauwe, oranje en gele tinten. ‘Met de Erasmusbrug over de Maas op de achtergrond werden het unieke beelden. De ‘Turquoise Carpet Show’ was via een livestream te zien en is terug te kijken via het officiële Eurovision YouTube kanaal. De bloemen stonden hierdoor ook wereldwijd in de belangstelling omdat de boeketten samen met de poserende artiesten zichtbaar in beeld waren’, aldus LM Flower Fashion.

Gerberawand

Naast de boeketten op de turquoise loper maakten de arrangeurs ook boeketten voor de kleedkamers van de hosts, groene plantenwanden in de ruimten van de delegaties, een hart van bloemen en een kleurrijke gerberawand.

De eerste halve finale vond dinsdag 19 mei plaats in Ahoy, de tweede is op donderdag 20 mei en zaterdag 22 mei is de finale van het Songfestival.

Bron en foto’s: LM Flower Fashion Productions

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties