Star & Van der Gugten neemt aandelen De Rijcke bvba over

  Bloemengroothandel Star & Van der Gugten heeft de aandelen overgenomen van het Belgische groothandelsbedrijf De Rijcke bvba. Dat hebben beide bedrijven dinsdag 3 oktober bekendgemaakt.

  De twee ondernemingen werkten al samen en benaderden hun klanten op dezelfde manier. Bart en Sophie de Rijcke menen daarom dat deze stap optimale kansen biedt op de uitbouw van hun in Wetteren (bij Gent) gevestigde bedrijf en Star & Van der Gugten ziet in België nieuwe afzetkansen, aldus directeur Henny van der Gugten.

  De Rijcke bvba is een cash & carry voor bloemen en planten. Het bedrijf biedt zijn klanten de mogelijkheid om dagvers producten in te kopen, die ze dan later op de dag in Wetteren kunnen afhalen. Star & Van der Gugten heeft cash & carry’s in Nederland en levert aan bloemisten en groothandelaren via een webshop en vanuit de hoofdvestiging op Royal FloraHolland Rijnsburg.

  Geen veranderingen

  Voor de klanten van De Rijcke bvba en Star & Van der Gugten verandert er niets. De medewerkers blijven in dienst en de werkwijze (zowel commercieel als logistiek) blijft gehandhaafd. De naam van De Rijcke bvba blijft bestaan. De dagelijkse leiding van het bedrijf komt in handen van Wout van der Gugten. Bart en Sophie de Rijcke blijven nog bij de onderneming betrokken om te zorgen voor een geruisloze overgang.

  Bron en logo: Flower Fashion

   

  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  henk draagvlak
  henk draagvlak
  6 jaren geleden

  dit word de ondergang van star en genugten !!!!!!!!!!!! hulpeloos maakt ondoordacht ! een zinkend schip wil je nog niet voor niks ! is mij geleerd dat neem je niet over maar vermijd je , GROTE FOUT MET ONBEGRIJPELIJKE KOSTEN EN ONVERMIJDEIJKE ONDERGANG TEN GEVOLG !!!!!!!!!!!!