Studenten Lentiz werken samen met Rijksmuseum

Studenten van Lentiz Westland gingen 8 maart aan de slag met het Futureproof Rijksmuseumproject in het World Horti Center. Iedere student toonde een kunstobject, een eyecatcher, een kostprijsberekening, aanvullende onderzoeken en verslagen. En dit alles werd beoordeeld door arrangeur Hans Hogerwerf.

Ondanks corona kon de jaarlijkse terugkerende samenwerking tussen het Rijksmuseum Amsterdam, Lentiz Westland en de Westlandse bedrijven 4-attention, Westland Bloemen Export (WBE), Van Duyvenvoorde Flowers & Plants, Javadoplant en het World Horti Center doorgaan. Na vier weken voorbereiding deelden de studenten van Bloem & Design op maandag 8 maart hun eindresultaat. Zij verzorgden zelf alles aan hun opdracht: van inkoop, uitvoering tot aan de eindpresentatie. Zij lieten zich inspireren door Dutch designers via een online workshop van het Rijksmuseum.

Samenwerking

Iedere student toonde een kunstobject, een eyecatcher, een kostprijsberekening, aanvullende onderzoeken en verslagen. Beoordelaar Hans Hoogerwerf constateerde dat ondanks de competitie ook de noodzakelijke samenwerking goed was. Tot winnaars werden Dewi Ots, Marit Samwel en Silvy Lehner uitgeroepen.

Marit Samwel liet zich inspireren door het werk van kunstenaar Piet Mondriaan.

Bron en foto’s: Lentiz Westland

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties