Swingende opening nieuwe pand Dillewijn Zwapak

De opening van het nieuwe bedrijfspand van Dillewijn Zwapak vond zaterdag 11 mei plaats met een knallend feest. Ruim 500 medewerkers, klanten en leveranciers werden ontvangen in het hypermoderne magazijn dat voor deze avond was omgetoverd in een festival setting: Summer Vibes.

Na het welkomstwoord van managing director Mark de Krosse werd het feest officieel geopend met een spectaculaire lasershow. Daarna nam partyband Hot Town het podium over en gingen met een swingend optreden de voetjes van de vloer.

Dillewijn Zwapak is begin februari al met het hoofdkantoor en centrale distributiecentrum verhuisd naar de locatie in Amstelveen. In het nieuwe gebouw van de verpakkingspecialist voor de sierteeltbranche zijn veel nieuwe moderne technologieën toegepast, zoals robotisering. Bij de selectie van installaties en materieel heeft energieverbruik een belangrijke rol gespeeld. Alle benodigde energie wordt met zonnepanelen op het dak opgewekt en Dillewijn Zwapak verwacht dat er genoeg energie overblijft om in de toekomst ook het hele wagenpark van stroom te voorzien.

Bron en foto’s: Dillewijn Zwapak

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties