Talitha Stubbe wint voorronde VBW Flowercup Eelde

  Talitha Stubbe van Bloembinderij Talitha heeft de voorronde van de VBW Flowercup in Eelde gewonnen. De wedstrijd vond woensdagavond 11 oktober plaats bij groothandelscentrum Eurofleur van Royal FloraHolland.

  Talitha behaalde met haar arrangement 82,83 punten. De tweede tot en met de zesde plaats waren voor respectievelijk Thijs Harmens (78,17 pt), Franka Roenhorst (77,83 pt), Annette de With (76 pt), Marcel Oosting (74,83 pt) en Marchien van den Berg (74,33 pt). In totaal deden 34 deelnemers mee.

  Finale

  De zes prijswinnaars zijn verzekerd van een plek in de finale. Die vindt op woensdag 8 november in Aalsmeer plaats. De komende weken vindt nog één voorronde plaats: in Ede op maandag 23 oktober. De opdracht is voor alle deelnemers hetzelfde: maak een trendy arrangement op een zwarte steekschuim krans van Oasis. Het steekschuim moet herkenbaar blijven en een meerwaarde vormen voor het arrangement.

  Behalve de eerste zes per voorronde gaan ook de zes deelnemers die overall de hoogste score behalen naar de finale op 8 november.

  Tekst: Cornéline Lanooy | Foto’s: Ron de Vries

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties