Terra Bleiswijk verhuist naar pand Royal Brinkman

In januari 2020 verhuist groothandel Terra naar het pand van Royal Brinkman aan de Hoefweg in Bleiswijk. Met Berkel Flowers & Plants, Hogervorst Verpakkingen en Royal Brinkman in één pand ontstaat een centraal servicepunt voor de (bloemen)detailhandel en telers in het Groene Hart.

Gerard en Jan Hogervorst (Hogervorst verpakkingen), Gert-Jan van Peer en Menno Krabben (Royal Brinkman) en Mark Mostert en Remco Weenink (Berkel Flowers) kijken uit naar de samenwerking.

Telers en bloemisten kunnen op de nieuwe locatie terecht voor een uitgebreid pakket van bloemen, planten, decoratie-artikelen, verpakkingsmaterialen en overige tuinbouwtoelevering.
Terra Bleiswijk startte in 1982 op het terrein van Bloemenveiling Bleiswijk en verhuisde in 2016 naar het terrein aan de Klappolder in Bleiswijk. Met de aankomende verhuizing naar het pand van Royal Brinkman blijft one-stop-shopping mogelijk en kan er overdekt geladen worden.
Voor Royal Brinkman vormt de komst van Terra Bleiswijk het startschot voor de restyling van de vierde shop in Nederland. De winkeloppervlakte blijft gelijk en in de nieuwe functie wordt het pand een belangrijk tuinbouw meetingpoint voor telers en bloemisten.

Van augustus tot en met eind januari 2020 kunnen de klanten van Terra Bleiswijk nog gewoon terecht aan de Klappolder in Bleiswijk, ook de shop van Royal Brinkman aan de Hoefweg in Bleiswijk blijft tijdens de verbouwing open.
De nieuwe vestiging ligt net voor het huidige veilingterrein en op enkele seconden van de N209.

Bron en foto: Royal Brinkman

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties