Thursd kiest Floral Trend Color 2021: goudgeel

Online platform Thursd heeft Scorched Earth, oftewel goudgeel, aangekondigd als de Floral Color of the Year 2021. ‘Beginnend bij een zonovergoten tint gaat de kleur van feloranje naar een licht gebroken geel waar het hoopvol blijft hangen, eindigend in een somber geelbeige dat de vernietigde aarde symboliseert. De trendkleur benadrukt de noodzaak om ons te verdiepen in een wereld die wordt gekenmerkt door kleuren die duurzame gedachten weerspiegelen’, aldus Thursd.

Door te kiezen voor een florale trendkleur voor het jaar 2021 met de naam Scorched Earth, verschroeide aarde, wil Thursd bewustwording creëren voor de mogelijke gevolgen van klimaatverandering. De kleur benadrukt de drang om iets te doen evenals de positieve impact van de bloemenbranche.

De komende twee weken leveren meer dan veertig bloemenarrangeurs van over de hele wereld op Thursd.com een bijdrage om bewustwording en aandacht te creëren. Met hun ontwerpen in het kleurenpalet Scorched Earth vertellen zij waarom het thema voor hen belangrijk is.

Bron en foto’s: Thursd

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties