Tiende editie Dutch Lily Days alsnog verplaatst naar 2022

Een maand voor opening, heeft de organisatie van de Dutch Lily Days alsnog besloten hun tiende editie te verplaatsen naar 2022. Het einde van corona-maatregelen is weliswaar in zicht, maar er zijn onder andere nog de internationale reisbeperkingen. Het leliesortiment is op afspraak en online wel te bekijken.

De tiende editie van de Dutch Lily Days stond gepland voor 8 tot en met 11 juni. De veertien deelnemende leliebollenexporteurs en -veredelaars stellen dat ze onverminderd hard blijven werken aan de verdere ontwikkeling en beschikbaarheid van het assortiment. De bollen in hun showkassen zijn ‘gewoon’ gepoot. Vakgenoten kunnen het bloeiende gewas binnenkort op afspraak komen bekijken, rekening houdend met de geldende coronamaatregelen. Die werkwijze was vorig jaar ook al bij de meeste deelnemers van kracht. Diverse bedrijven zullen ook via video’s en posts op social media info delen vanuit hun showkassen.

Belangstellenden worden voor juni 2022 alvast van harte uitgenodigd om het assortiment te bekijken, nieuwe trends en ontwikkelingen te bespreken en van gedachten te wisselen over de toekomst van de lelieteelt.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties