‘Tijd rijp voor nieuwe vakbeurs Polen’

Vanwege de groeiende Poolse economie vindt de Poolse sierteelt het tijd worden voor een nieuwe vakbeurs voor bloemen en planten. Van 1 tot en met 3 september vindt daarom in Warschau Flower Expo Poland plaats.

Uit onderzoek van het Pools bureau voor de statistiek blijkt dat de groei van de Poolse economie onder andere tot gevolg heeft dat de inkomens in Polen stijgen en er meer aandacht is voor (luxe) goederen. Dit gegeven, in combinatie met een meer dan gemiddelde voorliefde voor bloemen en planten, lijkt een goede reden voor ondernemers in de sierteelt om zich op de Poolse markt te begeven.

Green is Life
De beurs Flower Expo Poland is een nieuwe titel in beurzenland en vindt plaats van 1 tot en met 3 september 2016 in Expo XXI te Warschau tegelijkertijd met de groenbeurs Green is Life. Flower Expo Poland wordt in een aparte hal georganiseerd en gezamenlijk willen de beurzen een breed aanbod in de groensector aanbieden.
De expo wordt actief ondersteund door de Nederlandse Ambassade in Warschau, Florint International Florist Organisation, de Poolse Bloemisten Associatie, Sigma International PR & Media en de Vereniging van Groothandelaren in Bloemkwekerijproducten (VGB).

Bron en logo: Flower Expo Poland