Trade Fair in Aalsmeer gaat door bij voldoende animo

Royal Floraholland wil de Trade Fair in Aalsmeer in november door laten gaan. De veiling houdt daarbij rekening met de 1,5 meter regel. Het hangt van het animo af of de beurs gehouden kan worden. De veiling neemt daar eind augustus een beslissing over.

Er gelden strengere maatregelen op Trade Fair in Aalsmeer. Zo is toegang alleen mogelijk op vertoon van een toegangsbewijs voor een bepaald tijdslot. Er zullen ruimere openingstijden gehanteerd worden, om zoveel mogelijk bezoekers te kunnen ontvangen. Ook zal er bij de looppaden, restaurants en indeling van de beurs rekening worden gehouden dat iedereen de benodigde afstand tot elkaar kan houden.

De veiling geeft aan dat het maximum aantal exposanten op dit moment bereikt is. Exposanten hebben nog de mogelijkheid om tot 15 juli kosteloos te annuleren.

Eind augustus beslist de veiling of de beurs doorgaat of niet. Een voorwaarde daarvoor is dat er genoeg exposanten zijn en dat er voldoende internationale bezoekers naar de beurs in Aalsmeer zullen komen.

 

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties