De Boomkwekerij Nieuws Treeport Zundert krijgt nieuw Treeportal

  Treeport Zundert krijgt nieuw Treeportal

  0

  Varb en Treeport Zundert hebben de handen ineengeslagen om het aanbod van de regio in kaart te brengen. Op de website van Treeport Zundert wordt het aanbod van de regio getoond via Treeportal.

  Het doel van Treeportal is om (potentiële) klanten inzicht te geven in het aanbod van de regio en hen naar de regio te trekken.
  Door de koppeling met Varb is de bezoeker van de website volgens de initiatiefnemers verzekerd van actueel aanbod. Varb-gebruikers houden hun aanbod in Varb bij waarna het vervolgens op de website wordt getoond.

  Leden van Treeport Zundert die geen deelnemers zijn van Varb krijgen de kans om kennis te maken met het platform. Zij kunnen via een demo+ account tijdelijk hun aanbod invoeren

  Tijdens de internationale vakbeurs GrootGroenPlus lanceert Treeport Zundert haar vernieuwde Treeportal in stand B123. Varb showt haar nieuwe dashboard in stand R083.

  GrootGroenPlus vindt plaats van 2 t/m 4 oktober in Zundert.

   

  Ron Barendse
  Ron Barendse is sinds 2009 vakredacteur bij De Boomkwekerij. Hij schrijft onder andere over markt & afzet en personeel & organisatie.

  Reageer op dit artikel

  avatar