Bloem en Blad Ondernemerschap TrendZ Najaar beleeft primeur met vernieuwde verdieping

TrendZ Najaar beleeft primeur met vernieuwde verdieping

0

TrendZ Najaar 2019 krijgt de primeur om als eerste beurs de vernieuwde bovenverdieping van Evenementenhal Gorinchem in gebruik te nemen. Binnenkort starten de verbouwingswerkzaamheden en na de zomer is de bovenverdieping vernieuwd tot een tweede hypermoderne en volwaardige beurshal.

‘Het ontwerp ziet er waanzinnig uit. Deze bovenverdieping beschikt dadelijk over de laatste technische snufjes, krijgt een ruimere opzet dan voorheen en raakt één-op-één verbonden met de begane grond middels twee nieuwe roltrappen. Bovendien ontstaat na de verbouwing 2.000 extra vierkante meters aan beursvloer’, zegt Mascha de Bruin namens de TrendZ-organisatie.

De eerste initiatieven die gelanceerd worden op de bovenverdieping zijn een start-up plein, een vernieuwing in het aanbod van standhouders op het gebied van fashion, bijouterie & lederwaren en Fairtrade, een extra tweede kennistheater en een uitgebreider aanbod voor de bloemist. Ook is de organisatie druk bezig met haar kennisprogramma. Tijdens TrendZ Voorjaar werd een kenniscentrum gelanceerd waar meerdere presentaties en lezingen plaatsvonden. Dit initiatief krijgt een vervolg op de najaarsbeurs.

TrendZ Najaar is te bezoeken op zondag 25, maandag 26 en dinsdag 27 augustus in Evenementenhal Gorinchem

Bron en foto: TrendZ

Reageer op dit artikel

avatar