TrendZ Najaar bomvol vernieuwingen

Vakbeurs TrendZ najaar 2019 is vernieuwd. Dit ziet een bezoeker op 25, 26 en 27 augustus bij een bezoek aan Evenementenhal Gorinchem niet alleen terug in het grote aantal nieuwe exposanten, maar ook in de verandering op de beursvloer en het beursprogramma. Dit jaar zijn bezoekers ook van harte welkom op het Bloem&Blad Ondernemersplein.

Door de uitbreiding naar de hypermoderne beurshal Next Level krijgen bepaalde segmenten deze editie de aandacht die ze verdienen. De toevoeging van het uitgebreide en gevarieerde beursprogramma is nieuw voor deze vakbeurs en sluit aan bij de behoefte van de bezoeker. Een vakevent bieden waarbij niet alleen inkopen en zaken doen centraal staat maar waar de bezoeker een complete beleving geboden wordt door de combinatie van inkopen, inspiratie en kennis. Nooit eerder waren er zo veel verschillende area’s met lezingen, presentaties en workshops.

De bezoeker kan zich laten inspireren bij de stands of in de Inspiration area’s verspreid over de beursvloer. En wil je even opladen tijdens het bezoek? Dan kan dat in de Recharge Lounge en bij Coffee World.

TrendZ Café en Experience

In het TrendZ Café op de begane grond kunnen bezoekers hun hart ophalen bij de verschillende lezingen en presentaties waar ze kennis kunnen verbreden of praktische tips krijgen die direct toepasbaar zijn in de retail. Op de bovenverdieping, de hypermoderne nieuwe beurshal Next Level, vindt de bezoeker de TrendZ Experience. In deze area mag de bezoeker zelf aan de slag bij de interactieve sessies en workshops. Zo kan de bezoeker hier leren inpakken als een pro, een virtual try out doen en zich laten inspireren door Augmented Reality. Daarnaast kan de bezoeker zich hier onderdompelen in de wereld van tafelstyling.

Aandacht voor de bloemist

Next Level biedt ook ruimte voor het Bloem&Blad Ondernemersplein, een area speciaal voor de bloemist. In deze area staan ze volop in de spotlight en krijgen ze de gelegenheid om te netwerken met collega-ondernemers en bij te praten over interessante topics die op dit moment spelen in de bloemistenwereld. De exposanten uit het segment bloemen & planten zijn rondom deze area gesitueerd, zodat hier de interessante spelers gezamenlijk ontmoet kunnen worden.

Bron en foto: TrendZ

Lees alles over het Bloem&Blad Ondernemersplein in de nieuwste editie van Bloem&Blad, die net is verschenen.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties