Trendz-webinar met Harry Bijl van Inretail

Het cluster Interior & Retail van beursorganisator Easyfairs Nederland organiseert op maandag 3 mei een gratis webinar met Harry Bijl van brancheorganisatie Inretail. Onder dit cluster vallen de vakbeurzen InCoDa (Interieur Collectie Dagen), Trendz en Vélovak. Bijl geeft een presentatie over ‘waardevol blijven in een complexe consumentenreis’.

In totaal zijn er twee sessies: één om 10.00 uur voor de woninginrichting (huis & tuin) en gifts en één om 11.00 uur voor de tweewielerbranche. De presentatie duurt ongeveer 30 minuten met aansluitend ruimte voor vragen. Het bijwonen van dit webinar is gratis, vooraf aanmelden is verplicht.

 ‘Zie het als een extra service naar onze bezoekers’, legt Mascha de Bruin, Head of Cluster Interior & Retail van Easyfairs Nederland uit. ‘Normaal gesproken lenen onze beurzen zich voor het delen van kennis, maar helaas hebben we in het afgelopen jaar alleen een aangepaste editie van Trendz kunnen organiseren door de gevolgen van Covid-19. Wij zien het als onze taak om ook in coronatijd onze community te voorzien van kennis op het gebied van de laatste ontwikkelingen in de non-food retailsector.’

Bloemenwinkels

Het is het eerste webinar waarbij de non-food retailbeurzen van Easyfairs Nederland (InCoDa, Trendz en Vélovak) de handen ineen slaan. Het eerste webinar is speciaal voor de achterban van InCoDa en Trendz en richt zich op de retailer in de woninginrichting, zoals bloemenwinkels, tuincentra, gemengde woonzaken, bouwmarkten en conceptstores.

Tijdens het webinar gaat Harry Bijl van brancheorganisatie INretail de aanwezigen antwoord geven op vijf vragen:

Welke waarde hechten consumenten aan producten?

Hoe organiseer je een gedenkwaardige consumentenreis?

Welke impact heb je op gedrag?

Hoe kan je innoveren en verduurzamen?

Hoe kun je samenwerken?

Fysieke beurs Trendz

Het webinar wordt live uitgezonden vanuit de Next Level Studio in Evenementenhal Gorinchem. Het webinar is na afloop nog twee weken beschikbaar om terug te kijken voor iedereen die zich registreert.

Verder zijn de voorbereidingen voor de herstart van het beursseizoen ook in volle gang. Easyfairs spreekt het vertrouwen uit dat vanaf juli beurzen weer georganiseerd mogen worden. Dat betekent dat Trendz het spits afbijt op 22, 23 en 24 augustus.

Bron en foto: Easyfairs

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties