Tulpenwand promoot Make-A-Wish tulp

Om de lente te vieren en positiviteit te verspreiden, opende Make-A-Wish Nederland op zaterdag 20 maart voor één dag een eigen pop-up tulpenwinkel in hartje Amsterdam. De ingang van Bistro Berlage, gelegen in de Beurs van Berlage, werd die dag omgetoverd tot een kleurrijk tulpenveld door arrangeur Iris van Werkhoven en haar teamleden Christina Kooistra, Thijs Harmens en Pieter Kant.

Via de app van Thuisbezorgd.nl konden klanten voor een symbolische euro een bosje van de naar Make-A-Wish vernoemde ‘wenstulpen’ thuis laten bezorgen. Daarnaast lanceerde Make-A-Wish ook een speciaal AR-tulpenfilter op Instagram, zodat mensen buiten Amsterdam ook kunnen genieten van de kracht en positiviteit van een bosje tulpen uit Amsterdam.

Iris en haar team dat verder ook nog bestond uit haar dochter Mees van der Heide en stagiaire Nadine Terpstra, die alle hand- en spandiensten verzorgden, verwerkten in een wand van 40 m2 zo’n tienduizend tulpen. De wand bestond uit bijna honderd platen van Smithers-Oasis.

Iris van Werkhoven (rechts) en haar team.

Intens rode kleur

Arjan Smit, directeur Smitflowers: ‘Deze bijzondere tulp is ongeveer twaalf jaar geleden ontdekt tussen een veld van witte tulpen. De tulp viel op door zijn intens rode kleur, een teken van liefde en verbinding. In januari 2020 hebben wij deze tulp vernoemd naar Make-A-Wish Nederland. Tulipa Make-A-Wish is een zeer krachtige bloem met veel vechtlust. Eigenschappen die de wenskinderen ook hebben.’

De tulpenwand bij de Beurs van Berlage.

Bron en foto’s: Make A Wish en Iris van Werkhoven

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties