Vakbeurs Trendz gaat door in september

De najaarseditie van Trendz gaat definitief door. De vakbeurs kan aan alle eisen voldoen die de overheid stelt aan bijeenkomsten met meer dan honderd bezoekers. Bloem&Blad zal aanwezig zijn met een aangepast Bloem&Blad-plein.

In de persconferentie van woensdag 24 juni maakte Mark Rutte bekend dat indien mensen op een bijeenkomst onderling anderhalve meter afstand kunnen houden, er vanaf 1 juli geen maximumaantal bezoekers geldt, mits de organisatie bezoekers van te voren vraagt of ze symptomen van Covid-19 hebben. Ook moeten bezoekers zich vooraf registreren.

De organisatie van Trends kan aan deze eisen voldoen zodat de beurs in september door kan gaan. ‘Wij hebben alle anderhalve meter protocollen klaarstaan en de voorbereidingen getroffen om in samenwerking met de gemeente Gorinchem de anderhalve meter afstand te borgen voor Trendz’, verklaart Mascha de Bruin. Ook worden extra hygiënemaatregelen getroffen.

Veel vertrouwen
Medio mei stuurde de beursorganisatie een enquête naar reguliere bezoekers van de beurs. Daaruit bleek dat 90% van hen toen al vertrouwen had in een veilige en succesvolle editie. Ook de exposanten hebben in de afgelopen week hun vertrouwen uitgesproken. De editie wordt wel kleiner dan de voorgaande.

Trendz is van zondag 20 tot en met dinsdag 22 september in de Evenementenhal in Gorinchem. Vanaf volgende week kunnen bezoekers zich registreren.

Bron: Trends, foto: Bloem&Blad

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties