Veel groene bloemen en planten bij Zalanda Style Icons

Groene bloemen en planten voerden de boventoon tijdens het Zalanda Style Icons Event, dat onlangs in Amsterdam en Antwerpen plaatsvond. Een team van arrangeurs van LM Flower Fashion versierde het podium met wanden met planten en boven de dinertafels hingen constructies van groene materialen.

Na eerdere samenwerkingen tussen Zalando en LM Flower Fashion werd het bloemen- en plantenpromotie platform gevraagd voor een bijzondere styling van groene planten en groene bloemen. Voor de events in Hotel Arena in Amsterdam en het Felix Pakhuis in Antwerpen werden onder meer groene Vandaplanten, groene snijcymbidium, snijdracaena en groene planten als Monkey Mask, Philodendron, Asplenium, Nephrolepis, Areca, Coffea, Monstera en Calathea verwerkt.

Het team van arrangeurs bestond uit Jelle Hoekstra, Machiel Bekker, Marion Verdegaal, Patrick Valk, Simone Swart-van Vugt en Peter van der Meij.

Modeinfluencers
Op de events werden per land drie modeinfluencers bekroond met een award, waaronder de hoofdprijs voor de winnaar van Style Icon of the Year.

Bron en foto’s: LM Flower Fashion