De Boomkwekerij Veiling van machines en materialen tijdens Plantarium

  Veiling van machines en materialen tijdens Plantarium

  0

  Tijdens Plantarium wordt door Troostwijk Auctions een online veiling gehouden van tuinbouwmachines en -materialen. De kavels zijn voor een belangrijk deel afkomstig uit faillissementen en bedrijfsbeëindigingen.

  De veiling wordt gehouden op de locatie waar voorheen Floralis Boskoop was gevestigd aan de Denemarkenlaan 9 te Hazerswoude. Tijdens de openingstijden van Plantarium zijn er kijkdagen en kunnen de machines en materialen – afkomstig van boomkwekerijen en tuinbouwbedrijven – worden bekeken. De online veiling van Troostwijk Auctions start op 15 augustus om 16 uur en sluit op 28 augustus om 19 uur.

  Aanbod

  Het aanbod wat nu al is aangemeld bestaat onder andere uit transportkarren, elektrotrekkers, kantoormeubelen, labelprinters, verkooptafels. Ook materialen afkomstig van kwekerijen zoals plantenrekken, stokken, schermdoeken, transportbanden, sticker- en spuitmachines.

  Machines inbrengen

  Bij deze veiling is het voor bedrijven mogelijk om hun machines mee te laten veilen. Machines kunnen tot 8 augustus 2017 worden ingebracht via info@plantarium.nl.

   

  Plantarium wordt gehouden van 23 t/m 26 augustus 2017 in het Plantariumgebouw op het International Trade Centre Boskoop-Hazerswoude. Meer informatie over de beurs of over deelname is te vinden op www.plantarium.nl.

  Ron Barendse
  Ron Barendse is sinds 2009 vakredacteur bij De Boomkwekerij. Hij schrijft onder andere over markt & afzet en personeel & organisatie.

  Reageer op dit artikel

  avatar