Velps vmbo-bloemteam wint regiowedstrijd Skills Talents

De kandidaten van zeven vmbo-scholen kwamen onlangs naar Aeres VMBO Velp voor de kwalificatiewedstrijd Bloemwerk. De tweekoppige teams streden voor een plek binnen het regioteam van Skills Talents. Winnaressen bij Bloem werden de ‘Velpse’ studenten Amelie van Maanen en Juliétte van Elferen.

De winnaressen zeiden kort voor de prijsuitreiking dat ze echt niet dachten te gaan winnen, omdat het bloemwerk van één van de andere scholen er zo mooi uit zag. Coach en docent van de Velpse regiokampioenen Dorian Tackenkamp: ‘Zo zie je dat de eerste indruk niet alles zegt. Het bloemwerk van Amelie en Juliëtte zat technisch heel goed in elkaar. De complete opdracht was belangrijk en telde mee voor de punten.

Het winnende team met docent en coach Dorian Tackenkamp.

Servetringen

Voor de feestelijke en kleurrijke opdracht maakten de kandidaten twee servetringen met behulp van draadtechniek, een ingepakt biedermeierboeket en een gestoken bloemstuk met een duurzame ondergrond. Daarnaast werkten ze een planningsformulier uit dat meetelde in de beoordeling. De vakkundige jury bestond uit Esther Weijenberg en Bert Evers. Zij beoordeelden de studenten op verschillende punten, zoals samenwerken en overleggen, communiceren en presenteren, veiligheid en ordelijk werken.

Amelie van Maanen en Juliétte van Elferen.

Skills Talents

Naast Aeres VMBO Velp , Nijkerk, Ede, Lelystad en Emmeloord streden de Meerwaarde Barneveld en Yuverta VMBO Kesteren mee voor een ticket van het Nederlands kampioenschap Skills Talents op 31 maart in de Jaarbeurs Utrecht. Dit zij de teamvakwedstrijden voor laatstejaars vmbo’ers.

Bron: Aeres VMBO Velp | Foto’s: Marjanne Eikelboom

guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Konto na Binance
11 maanden geleden

I don’t think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article. https://www.binance.com/pl/register?ref=IJFGOAID

бнанс реферальний код

Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you. https://www.binance.com/uk-UA/register?ref=W0BCQMF1

nimabi
4 maanden geleden

Thank you very much for sharing, I learned a lot from your article. Very cool. Thanks. nimabi