Verkoop Heroes-tulpen levert bijna €5.000 op voor goede doel

Afgelopen voorjaar werd Tulipa Heroes gepresenteerd. Een gezamenlijk initiatief van Stichting Sport Helpt en e•bloom om geld in te zamelen voor de stichting. De verkoop van deze nieuwe tulp heeft €4.750 opgeleverd.

De lancering en de doop van de tulp door Inge de Bruijn (oud-topzwemster), Manon Flier (oud-volleybalinternational) en Jorrit Croon (hockeyinternational) in februari van dit jaar kregen veel aandacht. De verkoop van de oranje Heroes Tulpen heeft een bedrag van €4.750, opgeleverd. ‘Dit prachtige bedrag hebben we te danken aan al die mensen en bedrijven die bewust hebben gekozen voor de Heroes, omdat men begaan is met dit mooie doel’, aldus Femke van Aalst van e•bloom. ‘Er werd bewust naar de Heroes gevraagd en dat vonden we heel bijzonder’.

De tulpen, gekweekt door Borst Bloembollen, zijn vanaf het nieuwe tulpenseizoen weer verkrijgbaar en ook dan gaat een deel van opbrengst naar de Stichting Sport Helpt.

Zieke kinderen ontmoeten topsporters

Het gehele bedrag komt ten goede aan Stichting Sport Helpt. Deze stichting organiseert droomontmoetingen voor ernstig zieke kinderen in het ziekenhuis met een (Olympische of Paralympische) topsporter van zijn of haar favoriete sport.

Bron en foto: e•bloom

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties