Vogue Living gelanceerd tussen de bloemen

    De allereerste Vogue Living in Nederland is international gelanceerd. Op woensdag 20 april opende Vogue voor een dag een pop-up bloemenwinkel in X Bank in Amsterdam. LM Flower Fashion verzorgde de bloemdecoraties.

    De bloemen voor de feestelijke gelegenheden – er was eerder ook een lancering in Milaan – werden door LM Flower Fashion in samenwerking met Vogue geselecteerd. De ‘Vogue rozen’ van Meijer Roses, een selectie bloemen van Marginpar, Magnoliabloesem van My-Blush, Hydrangea van Vollering Hydrangea, Paeonia van My-Peony, Chrysanthemum van Zentoo, Cymbidium van HVS Orchidee, Phalaenopsis van Sion en Vanda van Anco pure Vanda straalden tijdens de lancering in Milaan en Amsterdam.

    Rij voor de winkel
    Bij aankoop van een Vogue Living kregen liefhebbers in de pop-up store een bos bloemen ‘wrapped in custom made Vogue-papier’ cadeau. Dat was zo’n succes dat er een heuse rij ontstond voor de winkel. In X Bank vindt in de expositieruimte momenteel Flower Bank plaats met op bloemen geïnspireerde kunst, couture en literatuur.

    Bron en foto’s: LM Flower Fashion